بیانیه وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران: اظهارات ترامپ، نشانه دیگری از رویکرد مزوّرانه سیاستگزاران آمریکا نسبت به ملت‌های منطقه است ترامپ: در حال تلاش برای دستیابی به توافقی با ایران هستیم تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران «ویتکاف» و «روبیو» عازم استانبول می‌شوند بقایی: تناقض‌ها در مواضع، نشانه جدّیت و حسن نیّت آمریکایی‌ها در روند مذاکرات نیست هشدار انصارالله به ۲ شرکت هواپیمایی برای پرواز به فرودگاه بن گوریون کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد ترامپ: الجولانی اسرائیل را به رسمیت خواهد شناخت اسلامی: برچیده شدن غنی سازی را نمی‌پذیریم/ دنبال نظامی سازی هسته‌ای نیستیم سخنگوی وزارت خارجه: نشست مدیران سیاسی ایران و سه کشور اروپایی جمعه برگزار خواهد شد دیدار امیر قطر با ترامپ با محوریت همکاری برای صلح در منطقه حمایت رئیس جمهور عراق از مذاکرات جاری بین آمریکا و ایران پاکستان: به آتش‌بس با هند پایبند می‌مانیم واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد

تاکید ریاض بر لزوم تشکیل کشور مستقل فلسطینی

وزیر خارجه سعودی در حاشیه مجمع عمومی سازمان ملل گفت که بدون تشکیل کشور مستقل فلسطین، هیچ راهکاری برای حل مناقشه فلسطین و رژیم صهیونیستی وجود ندارد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۴ - ۲۸ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 19
کد خبر: ۲۰۴۶۱۴

به گزارش راهبرد معاصر، در بحبوحه گزارش‌ها درباره تصمیم عربستان سعودی برای عادی‌سازی روابط با رژیم موقت صهیونیستی، اکنون از تاکید ریاض بر تشکیل کشور مستقل فلسطین خبر می‌رسد.

 

«فیصل بن فرحان آل سعود» وزیر امور خارجه عربستان سعودی شامگاه دوشنبه گفت که بدون تشکیل کشور مستقل فلسطین، هیچ راهکاری برای حل مناقشه فلسطین و رژیم صهیونیستی وجود ندارد.

 

به نوشته خبرگزاری «رویترز»، بن‌فرحان که در حاشیه مجمع عمومی سازمان ملل در نیویورک صحبت می‌کرد، توضیح داد: «راهکار دو دولتی باید به خط مقدم بازگردد. حل مسئله فلسطین برای ثبات منطقه و جهان حیاتی است».

 

وی ضمن تاکید بر ضرورت احیای امید برای برون‌رفت از تشدید بحران انسانی که فلسطین از آن رنج می‌برد، اظهار داشت: «راه حل مسئله فلسطین باید بر اساس راهکار دو دولتی و تشکیل کشور فلسطین بر اساس قطعنامه‌های بین‌المللی باشد».

 

طبق این گزارش، وزیر خارجه سعودی با بیان اینکه ریاض در پی بازگرداندن راهکار دو دولتی به دستورکارها از طریق گفتگو است، اضافه کرد: «عربستان سعودی به‌طور کامل با برادران خود در فلسطین هماهنگ شد تا اطمینان حاصل شود که اولویت‌ها و مواضع آنها در روند و نتایج این نشست برای احیای تلاش‌های صلح منعکس می‌شود».

 

پیش از این نیز نشریه صهیونیستی «ایلاف» به نقل از منابع مطلع گزارش داده بود که عربستان سعودی همه مذاکرات عادی سازی با تل‌آویو را به خاطر ماهیت تندروی کابینه «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم تروریست صهیونیستی به حالت تعلیق درآورده است./ فارس

ارسال نظر